e
Banner

Etiketler: dhl expres



DHL Express Fransa Türkiye’den yönetilecek


Yayın: 06-10-2012
Kategori: Havayolu

DHL Express Türkiye CEO’su Michel Akavi, DHL Express Fransa’nın CEO’su olarak atandı.





DHL 2013’e fiyat artışıyla girdi


Yayın: 14-01-2013
Kategori: Lojistik

DHL Express’den yapılan açıklamaya göre akaryakıt fiyatlarının yüksek olması gerekçesiyle taşımalar zamlı olarak yapılacak.





DHL Express e-ticaret sektörüyle el ele büyüyor


Yayın: 24-01-2018
Kategori: Lojistik

E-ticaret tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de internet perakendecileri ve üreticiler için önemli fırsatlar sunuyor. DHL Express yurtiçi e-ticaretin iki katı büyüme hızına sahip uluslararası e-ticaret alanında sunduğu özel ürün ve hizmetleriyle girişimcileri destekliyor. Yurtdışı e-ticaret gönderilerinde bu yıl %30 büyüyen şirket, 2018’de e-ticarete özel bir birim kurarak sektöre desteğini artırmayı hedefliyor.




DHL Express “En İyi İşveren” seçildi


Yayın: 18-02-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: dhl dhl expres

Top Employers Institute tarafından belirlenen 14 “En İyi Global İşveren” arasında yer alan DHL Express, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu tüm bölgelerde sertifika alan tek şirket oldu.




Dünyanın en iyi ikinci işyeri DHL Express oldu


Yayın: 16-10-2020
Kategori: Lojistik

Dünyanın önde gelen uluslararası ekspres servis sağlayıcısı DHL Express, Great Place to Work® ve FORTUNE tarafından hazırlanan 2020 Dünyanın En İyi İş Yerleri sıralamasında en iyi 2. iş yeri seçildi. Çalışanlarına her yıl çift haneli milyon Euro tutarında yatırım yapan DHL Express, pandemi sürecinde çalışanlarının gösterdiği olağanüstü çabaya saygı duruşu olarak da dünya çapındaki tüm çalışanlarına ikramiye ödedi ve “Teşekkürler ederiz” uçağıyla minnettarlığını ifade etti.
 




DHL Express, e-ticarette tarihi zirve bekliyor


Yayın: 27-11-2020
Kategori: Lojistik

Covid-19, e-ticaretteki yükselişi daha da hızlandırırken küreselleşme ve dijitalleşme, çevrimiçi alışverişi ve dünyanın dört bir yanına gönderilen kargo miktarını yeni zirvelere taşıyor. DHL Express’in global ağında bu sene yüksek sezonda, 2019’un aynı dönemine kıyasla %50’den fazla hacim artışı olması bekleniyor. 10 binin üzerinde ek istihdam, yeni uçaklar ve yıllık ortalama 1 milyar euro’luk yatırım ile ciddi oranda büyütülen operasyon kapasitesi sayesinde DHL Express, artan talebi karşılamaya hazır. 




DHL Express geleceğin lojistikçileriyle buluştu



Dünyanın lider uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express ve İstanbul Üniversitesi Lojistik kulübü ortak bir projeye imza attı. Tüm lojistik öğrencilerinin katılımına açık olan ve iki gün süren webinar serisi boyunca DHL Express üst yönetimi gençleri lojistik sektörünün geleceğine dair aydınlatırken onlardan gelen sorulara yanıt verdi.




DHL Express, dünyanın en iyi işverenleri arasında



Dünyanın lider ekspres taşımacılık hizmetleri sağlayıcısı, her kıtada temsil edilen ve 48 ülkede performansı tanınan dünyanın en iyi işverenlerinden biri oldu  DHL Express, üst üste yedinci kez Dünyanın En İyi İşverenleri arasında yerini aldı.




DHL Express, Yenibosna’daki yeni hizmet merkezini açtı


Yayın: 24-06-2022
Kategori: Lojistik

DHL Express, yeni servis noktalarıyla Türkiye’deki yatırımlarına ve büyümeye devam ediyor. İstanbul Yenibosna’da 388.7 bin Euro’luk yatırımla hayata geçirilen yeni “DHL Service Point”, DHL Express müşterilerine en iyi hizmeti sunmak üzere kapılarını açtı.




DHL Express'in Türkiye’deki 5 aracından 4’ü elektrikli olacak


Yayın: 08-12-2022
Kategori: Lojistik

Bu yıl içerisinde Türkiye filosundaki elektrikli araç sayısını 29’a çıkaran DHL Express Türkiye, 2025 sonuna kadar Türkiye’deki araç filosunun yüzde 80’ini elektrikli araçların oluşturacağını açıkladı.